bridget jones mad about the boy

Bridget Jones is 51 en weduwe

Fijn dat iedereen een jaartje ouder wordt. Zelfs Bridget Jones. In het derde boek van Helen Fielding is ze 51 jaar oud en is haar geliefde Marc Darcy, is overleden.

Behalve haar overgewicht heeft ze er nu nog een probleem bij: rimpels. Verder zijn haar problemen ook helemaal van deze tijd. Behalve de strijd om sexy te blijven, heeft ze problemen met dronken sms’jes sturen, skinny jeans, ongepaste email cc’s en een totaal gebrek aan volgers op Twitter. Als een heuse cougar slaat ze in dit boek wel een toy boy aan de haak. Klinkt hilarisch toch?

Mad about the boy

Op 10 oktober 2013 komt het derde boek in de Bridget Jones serie uit: Mad about the boy. De Nederlandse vertaling verschijnt 5 dagen later op  15 oktober. Helen Fielding, de auteur is nu zelf 55 en heeft net als Bridget Jones 2 kinderen die ze na een scheiding alleen opvoedt.

Bridget Jones is 51 en weduwe

Nadat het nieuws bekend werd reageerden fans boos en geschokt. Niet omdat Bridget Jones ouder was maar omdat haar grote liefde Marc Darcy is overleden. Het hoe en waarom is nog niet bekend, daar moet je het boek voor lezen.  Aan de andere kant, over een gelukkig huwelijk is het moeilijker een boek vol te schrijven. Er moet wel wat gebeuren natuurlijk. Dit is verrassend en maakt je toch wel nieuwsgierig. De vraag is of dit deel ook weer verfilmd gaat worden.