Film I'ts complicated

Film tip: It’s complicated

Film I'ts complicated

Jane (Meryl Streep) is moeder van drie volwassen kinderen. Ze heeft daarnaast ook nog een goedlopend restaurant. Ze is inmiddels 10 jaar gescheiden van haar ex-man, advocaat Jake (Alec Baldwin). Maar wanneer Jane en Jake samen het afstuderen van hun zoon gaan vieren, loopt het allemaal wat uit de hand. Het had een onschuldig etentje had moeten zijn, maar ze drinken wat veel wijn en ze belanden samen in bed. Nu Jake hertrouwd is met de veel jongere Agness, is Jane ineens ‘de andere vrouw’.  Ondertussen komt architect Adam (Steve Martin) ook nog in het leven van Jane. Hij is ingehuurd om Janes keuken te verbouwen maar krijgt romantische gevoelens voor Jane. Maar Adam krijgt al snel door dat hij niet de enige is met gevoelens voor Jane.

Leuke ongecompliceerde romcom

It’s complicated is een leuke romantische, maar weinig gecompliceerde comedy met daarin een paar grappige cliché’s over een man van middelbare leeftijd (Alec Baldwin) die getrouwd is met een knappe (te) jonge vrouw,  die hij wat energie betreft maar nauwelijks kan bijbenen. Als Jake vreemdgaat met zijn ex-vrouw, dan kan je daar als kijker niet erg mee zitten. Sterker nog, de sympathie ligt bij Jane.  Het is een gezellige film, met voldoende humor om je niet te vervelen.

It’s complicated is een film uit 2009.


[bol_product_links block_id=”bol_521fa2a68b6ea_selected-products” products=”1002004007625249″ name=”com” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”000000″ link_color=”000000″ border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″]