Filorga time-filler eyes

Filorga time-filler eyes is een corrigerende crème speciaal voor de huid rond de ogen.

De huid rond de ogen is van nature dun en daardoor heb je daar eerder last van lijntjes en rimpels. Maar rond de ogen kunnen zich meer problemen voordoen. De dunne huid zorgt ook voor donkere kringen en vochtophopingen en een verslapte huid kunnen voor wallen zorgen. Een crème speciaal voor die problemen lijkt dan ook een goed idee.

Filorga time-filler

De Filorga time-filler eyes pakt een paar problemen rond de ogen aan. Volgens de beschrijving helpt de crème bij het volgende: Fijne rimpels rond de ogen Om fijne rimpels aan te pakken, bevat de crème een botoxachtige stof gecombineerd met een peptide. Die twee stoffen zorgen er voor dat de huid ontspant en wordt gladgestreken. Wimpers en oogleden De crème bevat een liftend complex dat verslapping van de bovenoogleden tegengaat. Verder zorgt een ander stofje voor volume van de wimpers.

Kringen onder de ogen

De crème bevat opvullende bolletjes van de laatste generatie die inwerken op diepe kringen. Een plantaardig complex met een peelingachtige stof vervaagt donkere kringen.

Gebruik

De crème is bedoeld als dagelijkse verzorging en het is de bedoeling de crème ’s ochtends en/of ’s avonds aan te brengen.

Test

Ik heb de crème nu bijna drie weken gebruikt. Volgens de gebruiksaanwijzing heb ik de crème rond het hele oogcontour aangebracht, op de bovenste oogleden tot de aanzet van de wimpers. Ik heb het alleen ’s avonds gebruikt. Je hoeft er maar weinig van te gebruiken, want het smeert heel erg uit. In het begin voelde ik de crème wel op de oogleden zitten, waarschijnlijk is dat het samenspannende effect. De crème ruikt trouwens heerlijk, wat het extra aangenaam maakt om te gebruiken. Het is altijd moeilijk om zelf het effect te zien na een paar weken, omdat je het iedere dag ziet. Hoewel ik wel het idee had dat mijn ogen er iets frisser uit gingen zien. En raad eens wat? Een paar dagen geleden vroeg iemand me of ik iets aan m’n ogen had gedaan. Zeker weet je het natuurlijk nooit, maar dat zou goed het effect van de Filorga crème kunnen zijn. Filorga time-filler eyes is onder andere verkrijgbaar bij ICI Paris XL, prijs 42,46