Helen Mirren is het nieuwe gezicht van L’Oréal

Last updated:

Helen Mirren, 69 jaar oud, is het nieuwe gezicht van L’Oréal

Het zou niet bijzonder moeten zijn, maar dat is het wel. Want het komt nog steeds niet heel vaak voor dat vrouwen op leeftijd, met rimpels, geroemd worden om hun schoonheid. Laat staan gekozen worden als het gezicht voor het promoten van beautyproducten. Eerder werden Jane Fonda (76), Diane Keaton (68), en Andie MacDowell (56) ingehuurd door l’Oréal.

En ze ziet er prachtig uit op de foto’s die, je weet het natuurlijk nooit zeker, maar weinig bewerkt lijken. Zelf reageert ze bescheiden. Ze zegt dat ze nooit fantastisch uit heeft gezien, maar dat ze er best OK is en dat graag zo wil houden. Ze lijkt zich ook niet overdreven veel met beautyproducten bezig te houden, maar ze houdt ervan om af en toe iets nieuws uit te proberen.

 

Op de foto’s draagt ze neuraal bruin en gouden oogschaduw, haar wimpers zijn gekleurd met Volume Million Lashes So Couture. Deze mascara kleurt maar klontert niet. Voor het aanzetten van de wenkbrauwen is Brow Artists Pencil in Blonde gebruikt. Voor haar huid gebruikt ze de Age Perfect lijn en dat zijn ook de producten die ze gaat promoten. Een lichte foundation en roze lipstick maken het af.

Hier kan je alle ambassadrices bekijken