julia roberts geen cosmetische chirurgie

Julia Roberts wil geen cosmetische chirurgie

Julia Roberts zegt dat ze heeft besloten om geen gebruik te maken van cosmetische chirurgie als ze ouder wordt, en dat ze daarmee een groot risico heeft genomen.

Actrice Julia Roberts, bekend van films als ‘Pretty Woman’, ‘Eat, Pray, Love’ en ‘Mirror, mirror’ is inmiddels ook al 47. Ze zegt in een interview in The Guardian, dat ze nu al een groot risico heeft genomen om geen cosmetische chirurgie te ondergaan. Ze zei dit naar aanleiding van de ophef die ontstond toen 45-jarige Renee Zellweger zich bijna onherkenbaar in het openbaar verscheen met haar ‘nieuwe uiterlijk’ waarbij ze er bijna jonger uitzag dan toen ze jong was. Volgens Hollywood begrippen zouden de meeste andere vrouwen op haar leeftijd al lang onder het mes gegaan zijn voor de nodige cosmetische verbeteringen en behoort Julia tot de uitzonderingen, door dat niet te doen.

Zo heeft Julia nog een contract met Lancôme dat nog loopt tot ze in de 50 is, maar ze heeft ze al verteld dat ze een model wil worden dat natuurlijk ouder wordt.

Julia is moeder van drie kinderen waaronder een tweeling in de leeftijd van 7 en 9. Ze vertelt dat ze andere manieren heeft gevonden om het ouder worden tegen te gaan, zoals yoga. Ze probeert een zo ontspannen mogelijk leven te leiden waarbij de ze zaken die haar mentaal en emotioneel dwars zitten, zo veel mogelijk los laat. Het leven wordt lichter en luchtiger als je de dingen niet zo zwaar opneemt, aldus Julia.

foto: shutterstock.com