Late bloomers film

Late bloomers – film tip

Late bloomers film

De film Late Bloomers is een romantische comedy die draait om het ouder worden.  Met Isabella Rosselini en William Hurt in de hoofdrollen.

Adam (Wiliam Hurt) is architect en werkt in London. Mary (Isabelle Rosselini) is van oorsprong Italiaanse en ze zijn al 30 jaar getrouwd. Mary en Adam naderen allebei de zestig. Maar ze reageren er allebei anders op. Zo vindt Mary het de hoogste tijd om het huis aan te passen aan hun leeftijd, zodat ze voorbereid zijn als lichamelijke ongemakken gaan opspelen. Ze schaft telefoons aan met grote knoppen en plaatst handgrepen boven het bad zodat je je makkelijk kan optrekken. Adam vindt het belachelijk en reageert juist heel anders. Hij ontkent dat hij ouder wordt en doet om zijn werk alles om te bewijzen dat hij op geen enkele manier voor de jongere generatie onder doet. Dat geeft de nodige spanningen tussen de twee. Ondertussen probeert Mary haar tijd nuttig te besteden. Op advies van haar vriendin (Joanna Lumley) gaat ze vrijwilligerswerk doen.

Late Bloomers is een komische maar aandoenlijke film om te bekijken. Alleen het acteerwerk van Isabella Rosselini en William Hurt maakt de film al meer dan de moeite waard. Het verhaal is onderhoudend en zit, ondanks de serieuze ondertoen, vol komische wendingen.

Bekijk de trailer

[bol_product_links block_id=”bol_52af5fd50a73a_selected-products” products=”1002004012244786″ name=”lb” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]