Botox kan nu ook pijnloos

Nieuwe absoluut pijnloze botoxbehandeling

Voor degene die er graag fris en stralend wil uitzien, maar bang is voor pijnlijke behandelingen, zat er in de strijd tegen huidveroudering lange tijd niets anders op dan smeren en hopen. Het is al lang bekend dat met injectables mooie, natuurlijke resultaten verkregen kunnen worden om een moe of zorgelijk uiterlijk weer de gewenste uitstraling te geven en om fronsrimpels en kraaienpootjes te verzachten, maar injecties ondergaan in het gelaat was lange tijd een groot schrikbeeld. Alhoewel vaak gemeld wordt dat de traditionele botoxbehandelingen nagenoeg, bijna of vrijwel pijnloos zijn, is dat een understatement waar je snel doorheen prikt. Het is niet verwonderlijk dat voor veel mensen injecties in het gezicht of zelfs in de buurt van de ogen een grote angst is. Ook voor hen is nu de populaire botoxbehandeling een haalbare kaart geworden. Maar voor degene die wel de injecties aandurfden is het natuurlijk ook fantastisch nieuws, dat de pijn van deze behandelingen voortaan tot het verleden behoort!

Botox is populair

Botox is een populaire injectable:
• het wordt goed verdragen,
• is betaalbaar
• snel toe te passen
• veelvuldig te herhalen
• het is geen permanente oplossing.

Wat is botox?

Botox is een gezuiverde stof die spieren ontspant, voorkomt dat deze samentrekken en de huid glad maakt. De mate van samentrekken van de spieren kan goed beïnvloed worden én Botox verdwijnt geleidelijk uit de huid zodat er geen onnatuurlijke, te strakke gelaatsuitdrukking ontstaat. Het is niet voor niets al jaren zo populair in de esthetische geneeskunde. Mensen zijn zich steeds meer bewust van de groeiende mogelijkheden van behandelingen met injectables, maar men gaat gelukkig ook steeds vaker op zoek naar een veilige, weloverwogen en zo natuurlijk mogelijke behandeling door een arts. Als je een rimpelbehandeling overweegt, maak dan een afspraak bij een geregistreerde praktijk van een cosmetische arts die gebruik maakt van natuurlijke, niet-permanente injectables, en die samen met jou er uitgebreid voor gaat zitten om een goed behandelplan op te stellen.


Absoluut pijnloos

De Nederlandse cosmetisch arts Pascal Meijer behandelt rimpels nu op een nieuwe, unieke manier. Hij heeft een methode ontwikkeld waarbij Botox absoluut pijnloos kan worden geïnjecteerd. Door veelvuldig te testen, heeft Pascal Meijer een perfecte zuurtegraad in Botox gevonden, die in combinatie met ultradunne Japanse naalden ervoor zorgt dat hij de enige is in Nederland die een unieke, absoluut pijnloze botoxbehandeling uitvoert. Dit zorgt voor een hausse aan rimpelbehandelingen, omdat blijkbaar een belangrijke drempel voor dergelijke behandelingen hiermee verdwenen is.

pascal meijerAuteur Drs. Pascal Meijer is cosmetisch arts met een drukke praktijk in Maastricht. Lees meer over Pascal Meijer of bezoek zijn website: www.pascalmeijer.com