Test Filorga Hand-filler anti-aging masker voor handen

We ontvingen een persbericht over een nieuw product, de Hand-Filler anti-aging masker voor handen en nagels ontwikkeld door Laboratoires Filorga.

We schreven al eerder dat handen je leeftijd kunnen verraden en dat je er over het algemeen maar weinig aan kunt doen om dat terug te draaien. Maar nu is er dus een nieuw product: Filorga Hand-Filler. Volgens de beschrijving kan de Hand-Filler pigmentvlekjes verpulveren, handruggen opvullen, de huid en nagels hydrateren en herstellen. Dat lijkt me wel wat. We mochten ze testen.

 

filorga hand-filler

Hoe gebruik je de Hand-Filler?

Het product bestaat uit twee zwarte handschoenen. Geen tube of potje met crème erbij. Nee, alleen twee handschoenen. Om het anti-aging masker voor je handen te gebruiken hoef je alleen de handschoenen een half uur aan te trekken.

Volgens de gebruiksaanwijzing:

– twee keer per dag om pigmentvlekken te verminderen
– drie keer per week voor een algemene regenererende werking
– één keer per week om de handrug soepel te maken en te homogeniseren.

 

Werkzame bestanddelen

Een uniek proces zorgt voor de verspreiding van de werkzame stoffen. De handschoenen bevatten onder andere hyaluronzuur voor de opvullende werking, tarwe-extract tegen pigmentvlekjes en een karitéboter als voedende stof voor de huid en de nagels.

 

Resultaat

anti-veroudering masker handenOm te beginnen heb ik één handschoen aan één hand uitgeprobeerd voor een half uur. De handschoenen zitten niet onplezierig en ruiken heel licht naar iets wat ik niet kan thuisbrengen. Niet vies in ieder geval. Maar raad eens wat? Tot m’n verbazing voelde de hand met handschoen na een half uur al helemaal zacht en soepel aan. Ik kan me dus goed voorstellen dat als je dit regelmatig doet, je handen er veel baat bij kunnen hebben. En als je het één tot drie keer per week doet blijft het ook redelijk betaalbaar. Een klein nadeel: als je de handschoenen aan hebt, kun je je touchscreen van je iPad of mobiel niet gebruiken ;-).

Voor een etui met 1 paar handschoenen is de adviesprijs € 42,-. Je kunt de handschoenen 15 keer hergebruiken. Vanaf januari 2014 te koop bij Ici Paris XL stores.