luisterboeken apps

Start van de Boekenweek: de beste luisterboeken apps op een rijtje!

Binnenkort is het weer zo ver, de start van de Boekenweek. De start van de Boekenweek is iets waar veel mensen naar uitkijken. Het lezen van een boek kan absoluut gezien worden als een ontspanningsmoment. Tijdens het lezen van een boek ben je echt even weg uit de werkelijkheid. Zeker na een dag met veel stress kan het erg fijn zijn om lekker een boek te lezen. Dit zorgt voor ontspanning en rust en dat is natuurlijk heerlijk na een lange en drukke dag.

Mocht jij een bepaald boek lezen en heb jij iedere dag veel zin om dit boek te lezen maar heb jij weinig tijd? Dan kan dit erg frustrerend zijn. Gelukkig leven we in 2019 en dit betekent dat er veel technologische middelen zijn die jou kunnen helpen. Zo zijn er nu bijvoorbeeld hele handige luisterboeken apps waarmee je kunt luisteren naar een bepaald boek. Zo kan je naar een boek luisteren terwijl je naar je werk of een andere bestemming toe rijdt. Buiten dat kan het nog ontspannender zijn om lekker te luisteren.

online boeken luisteren

Onderweg luisteren

Mocht jij in de auto naar een boek willen luisteren, dan is het wel zo belangrijk dat jij voldoende internet hebt. Kies er daarom voor een goed Sim Only abonnement. Een goed Sim Only abonnement zal ervoor zorgen dat jij altijd gebruik kunt maken van het beste internet. Buiten dat is het bij sommige aanbieders ook mogelijk om je internetbundel omhoog of omlaag te gooien. Heb jij de ene maand bijvoorbeeld meer data nodig dan de andere maand? Dan kan je dit erg eenvoudig aanpassen. Weet jij bijvoorbeeld dat je veel in de auto zit in een bepaalde maand? Dan kan je je data eenvoudig verhogen zodat jij je luisterboeken lekker kunt afspelen in de auto.

Maak gebruik van Audible

Ben jij op zoek naar een goede app om lekker naar een boek te luisteren? Dan is Audible een hele mooie mogelijkheid. Het maakt niet uit naar wat voor genre boek je op zoek bent, deze aanbieder heeft het voor je. Zij hebben zowel oudere als de nieuwste boeken. Buiten dat is deze luisterboeken app ook erg fijn in het gebruik en wordt hij niet voor niets door enorm veel mensen gebruikt. Echter biedt deze app nog meer aan dan alleen het luisteren naar boeken. Met behulp van deze app is het namelijk ook mogelijk om te luisteren naar het laatste nieuws. Zo blijf je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de wereld.