Zo kun je foto’s verwerken in je woonkamer

De zomer is zo goed als voorbij en dat betekent dat er een nieuw seizoen staat te wachten. Hoewel we nog even kunnen genieten van zonnige dagen, zal dit snel omslaan. Het herfstige weer komt sneller dan je zou willen en dat zorgt ervoor dat veel mensen ‘nestelgedrag’ gaan vertonen. De woning wordt weer sfeervol aangekleed en de gezellige avonden op de bank met wat kaarsjes komen steeds vaker voor. Hoe kun je je woonkamer een kleine make-over geven, zonder dat je dit direct voelt in de portemonnee? Maak je eigen kunst door middel van je eigen foto’s!


Een creatieve wanddecoratie

Als jij graag je vakantiefoto’s wilt gebruiken in je interieur, dan hebben we goed nieuws voor je! Je kunt namelijk je mooiste vakantiekiekjes gebruiken als wanddecoratie. Zo kun je deze laten afdrukken op een mooi canvas, waarna je hem direct laat stralen boven de eettafel of in de zithoek. Als je het nóg iets creatiever wilt aanpakken kun je eens kijken naar andere opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Hexagon foto’s, waarbij jouw favoriete foto’s op meerdere, zeshoekige fototegels wordt gedrukt. Je behoudt dezelfde foto, maar dan nét even iets anders. Zo wordt jouw plaatje niet alleen dynamischer, maar ook een stuk interessanter om naar te kijken.

Doe een herfst fotoshoot

Om jouw woonkamer helemaal in de herfstsferen te krijgen, kun je ook een gave herfst fotoshoot doen. Ga samen met vrienden of familie het bos in en maak een mooie wandeling. Tijdens de wandeling kun je wat leuke foto’s maken met je telefoon of een camera. Zo kun je een mooie foto maken van een familielid tussen de herfstbladeren, terwijl de najaarszon tussen de bomen schittert. Zoek wat inspiratie online en houdt het vooral lekker speels. Je maakt de mooiste foto, welke je vervolgens laat afdrukken. Een foto poster maken was nog nooit zo gezellig!

Mooi landschap benadrukken

Heb je op je vakantie een fantastisch land bezocht met mooie uitzichten? Ben je bijvoorbeeld naar de Grand Canyon geweest in Amerika of heb je de bergen van Spanje beklommen? Je hebt hier vast mooie foto’s aan overgehouden! Deze kun je het best laten afdrukken op aluminium of plexiglas, zodat alle kleuren nóg mooier uitkomen. Voor je het weet heb je een gigantisch kunstwerk in huis hangen waar menig gast jaloers op is. Daarnaast kun je ook zelf dagelijks genieten van die mooie uitzichten, ook als je de hele dag aan het werk bent