aantrekkelijke 50 plus mannen

Aantrekkelijke 50 plus mannen, 11 voorbeelden

 

Zijn ze er nog? Aantrekkelijke mannen van boven de 50? Ja hoor, genoeg.

Als je de kijkt naar tv-reclames, populaire films en acteurs, dan blijken 50 plus mannen nog razend populair te zijn. Ook bij jonge vrouwen. Hier voorbeelden van mannen die er nog steeds goed uitzien, ondanks of dankzij botox, haartransplantatie en andere hulpmiddelen.

Voorbeelden (in willekeurige volgorde):

 


man2

Colin Firth (1960)

Misschien nog wel het meest bekend door zijn rol als Mr. Darcy, de romantische held in de Bridget Jones films. Maar de lijst films waar hij in meespeelde is eindeloos. De lijst prijzen ook trouwens. In 2010, toen hij net 50 was, werd hij gekozen als meest sexy man van Groot-Brittanië. Hij liet daarbij Orlando Bloom en David Beckham achter zich. (bron foto)

 

 


 

 


man9George Clooney (1961)

In een rijtje van populaire mannen kan George Clooney niet ontbreken. Hij werd bekend door zijn rol in ER als Dr. Ross maar speelde daarnaast nog vele rollen. Hij werd meerdere malen gekozen tot ‘The sexiest man alive’ in People’s Magazine. In de liefde lijkt hij minder gelukkig. Hij scheidde na 4 jaar huwelijk van zijn eerste vrouw en zei daarna nooit meer te zullen trouwen. Een reeks kort durende relaties met bekende en minder bekende vrouwen volgde. Hij is dus nog vrij ;-). (bron foto)

 

 

 

brad pitt

Brad Pitt (1963)

Net 50, maar toch. Ik ken hem vooral als de man van eerst Jennifer Aniston en daarna Angelina Jolie, maar hij heeft natuurlijk zelf ook in veel films gespeeld. (bron foto)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

man7Antonio Banderas (1960)

Antonio Banderas is van oorsprong Spaans en werd eerst bekend als acteur in Spanje. Later brak hij door in Amerika. Hij is getrouwd met actrice Melanie Griffith. Vroeger een donkere krullenbol, nu vermoed ik door de pet, wat minder haar. (bron foto)

 

 

 

 

 

hugh grantHugh Grant (1960)

Speelde in talloze romantische komedies. Hij speelt meestal de rol van verlegen, beetje onhandige maar aantrekkelijke man in films met een goed einde. In het echte leven lijkt hij toch wat minder braaf dan hij er uitziet. Hij werd in 1995 gearresteerd vanwege ongepast gedrag met een prostituee en heeft daarvoor publiekelijk zijn excuses aangeboden. (bron foto)

 

 

 

 

 

jon bon joviJon Bon Jovi (1962)

Deze Amerikaanse zanger/acteur heette oorspronkelijk John Bongiovi en werk vooral bekend als zanger van de band Bon Jovi.(bron foto)

 

 

 

 

 

 

 

man3Johnny Depp (1963)

Johnny Depp begon zijn carrière als gitarist met redelijk succes. Pas later ging hij acteren en werd bekend door zijn rol in de serie 21 Jump Street waarin hij een undercover agent speelde op een middelbare school. Door deze rol werd hij een waar tieneridool, iets waar hij niet echt blij mee was. Hij probeerde onder zijn contract uit te komen en ging in speelfilms spelen: o.a. Edward Scissorhands, Chocolat, Sjakie en de Chocoladefrabriek en Pirates of the Caribbean. Hij had lange tijd een relatie met Vanessa Paradis, de Franse zangeres en actrice, maar ze gingen twee jaar geleden uit elkaar. Hij heeft nu een relatie met de 23 jaar jongere Amber Heard. (bron foto)

 

pierce brosnanPierce Brosnan (1953)

Pierce Brosnan groeide op in Ierland, maar trok later naar Londen. Hij speelde de rol van James Bond in vier films en in diverse andere films. (bron foto)

 

 

 

 

 

Denzel WashingtonDenzel Washington (1954)

Behalve dat hij er goed uitziet, is Denzel Washington ook een goede acteur met een paar Oscars op zak en een kast vol andere prijzen. Hij speelde in talloze films. Hij is een toegewijd christen en is al vanaf 1983 getrouwd met zijn eerste vrouw. (bron foto)

 

 

 

 

 

 

 

Kevin Costner

Kevin Costner (1955)

Kevin Costner is acteur, regisseur en zanger. Hij speelde en regisseerde talloze films. De bekendste films waarin hij speelde zijn toch wel Dances with wolves en The Bodyguard. Het viel me wel op dat hij op de foto’s van 10 jaar geleden een stuk minder haar had dan nu. (bron foto)

 

 

 

 

 

 

man10

Chris Noth (1954)

Bekend als Mr. Big uit de serie Sex and the City en uit een andere series als Law & Order en The Good Wife. Hij speelde daarnaast in verschillende films. In het echte leven is hij ook pas laat getrouwd (2012). (bron foto)

 

 

 

 

Kanshebbers die het niet gehaald hebben zijn onder andere Richard Gere, Nicholas Cage en Alec Baldwin. Maar smaak is persoonlijk.