tarot liefdeslegging

Inzicht krijgen in jouw relatie: tarot biedt inzicht

Heb je een relatie, maar gaat dit de laatste tijd niet altijd even goed? Dat is natuurlijk vervelend. Misschien zitten zowel jij als je partner met een hoop vragen over de relatie. Het is dan uiteraard fijn om hier wat meer inzicht in te krijgen. Om dit te realiseren, kan het een idee zijn om tarotkaarten te leggen. Van een tarot dagkaart tot een engelen dagkaart: je kunt hier alle kanten mee op. Tarot kan inzicht bieden in verschillende aspecten van het dagelijks leven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inzicht in je eigen ontwikkeling, werk en dus ook de liefde. Waar je aan kunt denken? Wij zetten het hieronder voor je op een rijtje, dus lees snel verder als je hier benieuwd naar bent.

Waarom tarot voor de liefde?

Als je vragen hebt over jouw relatie, wil je hier natuurlijk antwoord op hebben. En als het je tot nu toe nog niet is gelukt om deze antwoorden te vinden, is het goed om te kijken naar andere mogelijkheden. Misschien verkeert jouw relatie wel in slecht weer en wil je graag een goed advies over wat je hiermee moet doen. Welke vraag je ook hebt over je relatie, het is goed om deze beantwoord te krijgen. Zo weet je wat je hiermee aan moet en kun je voor jezelf beter een beslissing maken. Tarotkaarten leggen kan hierom een goede mogelijkheid zijn. Tarot bestaat uit 78 kaarten met afbeeldingen vol symbolen. Deze symbolen hebben allemaal een emotionele betekenis. Door tarotkaarten te leggen kun je jouw vraag stellen en deze kaarten zullen jou dan een antwoord/inzicht geven. Je kunt dit laten doen bij een professional, maar je kunt er ook zelf mee aan de slag.

Welke liefdeslegging zou je kunnen doen?

Als je meer over je relatie te weten wilt komen door middel van tarot, kun je ervoor kiezen om een liefdes Driekaarten legging te doen. Zoals deze naam al aangeeft kies je hierbij drie verschillende kaarten. De eerste kaart heeft betrekking op jezelf en welke verwachtingen je hebt over de relatie. De tweede kaart heeft te maken met je partner en de derde kaart staat voor de relatie zelf. De derde kaart, over de relatie, vertelt hoe de relatie ervoor staat of hoe het zich ontwikkelt. Ook kan dit een kaart zijn waarvan je kunt aflezen of er problemen zijn en hoe deze op te lossen zijn.


Begin je vraag met wat, wanneer, waarom, welke of hoe

Bij tarotkaarten leggen is het belangrijk om de juiste vragen te stellen, zodat je echt een goed inzicht kunt krijgen in jouw relatie. Een aanrader is om je vragen altijd te beginnen met wat, wanneer, waarom, welke of hoe. Nu vraag je jezelf misschien af aan wat voor soort vragen je moet denken bij zo’n liefdeslegging. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan waarom jullie relatieproblemen hebben, hoe je een probleem of situatie zo goed mogelijk kunt oplossen, welke inzichten van belang zijn voor jezelf en welke vervolgstap handig zou zijn. Betrek de vragen natuurlijk op jouw eigen situatie. Denk goed na over wat je echt te weten wilt komen en welk advies of inzicht je nodig hebt.

Zit je in een bepaalde situatie waar je onmiddellijk een antwoord op wilt hebben? Dan is een ja of nee kaart trekken een aanrader. Belangrijk hierbij is wel dat de vraag betrekking heeft op jezelf. Het is in ieder geval zeker mogelijk om via tarot inzicht te krijgen in je relatie. Het is dus zeker het overwegen waard als je met een paar vragen zit waar je graag een antwoord op wilt hebben.