mogelijkheden van daglenzen

De mogelijkheden van daglenzen

Het dragen van lenzen is voor veel mensen een stuk comfortabeler dan het dragen van een bril. Veel mensen dragen maandlenzen, maar wist je dat daglenzen ook een goede optie zijn? Daglenzen hebben een aantal voordelen ten opzichte van maandlenzen. Hieronder lees je wat de mogelijkheden van het dragen van daglenzen zijn!


Hygiënisch en makkelijk in gebruik

Als je voor daglenzen gaat, krijg je een pakket met 30 paar lenzen voor de hele maand. Deze lenzen kun je een dag dragen en daarna weggooien. Dit is erg hygiënisch, want zo hoef je de lenzen niet een maand lang in en uit te doen waardoor ze vies kunnen worden. De lenzen worden verpakt in afgesloten verpakking, zoals de biofinity lenzen. Zo kunnen bacteriën niet in de verpakking komen en blijven de lenzen erg schoon. Je hoeft daarom absoluut niet bang te zijn voor oogirritaties! Omdat je de lenzen elke dag weer weg kunt gooien, heb je geen lenzenvloeistof nodig. Daarom is het gebruik van daglenzen ten opzichte van maandlenzen ook een stuk makkelijker.

Fijne lenzen om mee te beginnen

Daglenzen zijn erg zacht en soepel, hierdoor kun je ze makkelijk in- en uitdoen. Dit is voor mensen die net beginnen met het dragen van lenzen natuurlijk erg fijn. Je ogen kunnen zo rustig wennen aan de lenzen en dankzij het zachte materiaal voel je er bijna niks van! Daarnaast zijn daglenzen ook handig voor als je niet elke dag lenzen wilt dragen. Als je op sommige dagen een bril wilt dragen, kan dit natuurlijk ook. Je wisselt makkelijk lenzen met een bril af en wanneer je de lenzen in doet, zijn ze altijd nieuw en zitten ze gelijk goed!

Ideaal voor werken met beeldscherm en sporten

Veel mensen werken tegenwoordig vaak achter hun laptop en dit vergt veel energie voor je ogen. Als je maandlenzen draagt, kunnen de lenzen op een gegeven moment droog worden en is het lastiger om ze de hele tijd te gebruiken in combinatie met beeldschermen. Daglenzen zijn dan ideaal, want je hebt elke dag weer nieuwe, frisse lenzen waarmee je alles op het beeldscherm goed kunt lezen. Ook als je vaak sport is het handig om voor daglenzen te gaan, je zou dan kunnen kiezen voor Precision1 lenzen. Deze lenzen zijn van hoge kwaliteit en hier kun je een hele dag mee sporten, werken en nog veel meer doen zonder dat je door hebt dat je lenzen draagt!

Geef jij daglenzen ook een kans? Probeer het eens en je wilt vast niet meer terug naar een bril of maandlenzen!