muurcirkel

Versier je huis of tuin met muurcirkels voor buiten!

Wil je jouw huis of tuin opvrolijken? Het zal zeker lukken met de muurcirkels voor buiten! Deze tekst biedt uitgebreidere informatie over de beschikbare mogelijkheden, inclusief een overzicht van de diverse materialen waaruit je kunt kiezen en de variërende afmetingen die beschikbaar zijn. Daarnaast ontdek je waarom muurcirkels zo’n fantastisch effect weten te creëren!


Waarom muurcirkels gebruiken?

Muurcirkels voor buiten zijn de perfecte aanvulling op jouw huis, tuin of balkon. Het vrolijkt die saaie buitenmuur op, of brengt de huiskamersfeer in de tuin.

Het mooie is, het ontwerp van de cirkels maak jezelf! Maak bijvoorbeeld een muurcirkel met een foto van jouw huisdier, of ontwerp er een met een foto van jouw kinderen. Als je het minder persoonlijk wilt maken, kan je een ontwerp maken met een mooi gedicht of een prachtige natuurfoto. In de ontwerpsoftware van de webshop staan meestal al afbeeldingen en teksten die je vrijblijvend mag gebruiken.

Muurcirkels voor buiten vormen een prachtig cadeau!

Geef muurcirkels cadeau aan iemand die in de lente jarig is, of gewoon omdat je iemand waardeert! Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een foto van een bijzonder moment op de muurcirkel, of het toevoegen van woorden die je graag aan iemand wilt overbrengen. Zo kunnen jullie samen prachtige herinneringen ophalen tijdens een mooie zomeravond in de tuin.

Nog meer ideeën voor het gebruiken van muurcirkels!

Misschien heb je iets aan de volgende ideeën:

  • Versiering tuinfeest: gebruik muurcirkels als versiering voor je tuinfeest. Zet er een foto op van de jarige, of maak gebruik van felicitaties. Kortom, muurcirkels maken jouw feest compleet!
  • Voor een herdenkingsplaats: voeg de cirkels toe aan een herdenking plaats. Ontwerp muurcirkels met een foto van een dierbare. Dit kan helpen bij het afsluiten of verwerken van een vervelende gebeurtenis.
  • Om iemand te motiveren: maak een buiten kunstgalerij met mooie quotes om je bezoekers te motiveren en inspireren.

De afmeting en het materiaal van de muurcirkel

Bij de meeste bedrijven kan je kiezen uit diverse maten en materialen. Dit varieert van maat XS t/m XL. De materialen die meestal gebruikt worden zijn:


  • Forex;
  • Plexiglas;
  • Aluminium.

Een voordeel is dat deze materialen weerbestendig zijn, ze kunnen overweg met regen, wind en zon! Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de muurcirkels vervagen door zonlicht, of dat ze bij een lichte wind in de tuin van de buren belanden. Met plakstrips hang je de muurcirkels in een handomdraai aan jouw schutting of gevel.