Zo houd je je relatie spannend

Je relatie spannend houden, veel stellen vinden het een hele uitdaging. Als er kinderen komen, of jullie worden opgeslokt door drukke banen, dan schiet de seks er vaak bij in. Je kunt natuurlijk de spanning buiten de deur zoeken, maar het is veel leuker om je eigen relatie weer nieuw leven in te blazen. En daar zijn genoeg mogelijkheden voor. We geven je een paar tips waar je je voordeel mee kunt doen.


Kennismaken met BDSM

BDSM is echt niet alleen bedoeld voor stellen die in de touwen hangen in de slaapkamer. Je kunt met deze kinky vorm van seksuele beleving net zo ver gaan als je zelf wilt. Experimenteer met handboeien, bondage of een gagball en ontdek samen of dit iets is waar jullie allebei van kunnen genieten. Spreek duidelijk af wat wel en niet geoorloofd is. Stop meteen als de ander het vooraf afgesproken stopwoord uitspreekt. Wissel de rol van ondergeschikte en meester/meesteres af. Zo kunnen jullie er allebei van genieten.

Ontdek dat een parenclub leuk en spannend is

Als jullie nog nooit een parenclub hebben bezocht dan kun je ook dat eens overwegen. Het is echt niet zo dat het in een parenclub standaard eindigt met een orgie en dat je er alleen plezier kunt hebben als je geestverruimende middelen gebruikt. Sterker nog: die zijn daar doorgaans verboden. Of je seks hebt met andere aanwezigen moet je helemaal zelf bepalen. Je kunt ook, zeker als het de eerste keer is, afspreken dat jullie alleen seks hebben met elkaar. Vergeet in ieder geval niet om sexy lingerie aan te trekken, want in elke parenclub geldt de regel dat direct of anders na een bepaald tijdstip de ‘gewone’ kleding in de locker gaat.

Online seks dating voor stellen

Als jullie het spannend vinden om ‘swingen’ oftewel partnerruil uit te proberen, dan kun je je aanmelden op een online dating platform. Hier kun je, als je wilt anoniem, in contact komen met andere stellen die een spannend avontuurtje wel zien zitten. Je hoeft zeker niet tijdens de eerste avond meteen met elkaar van bil te gaan. Jullie kunnen elkaar beter eerst tijdens een gewone wederzijdse kennismaking leren kennen om te zien of het een beetje klikt. Als dat het geval is dan kan er bij een volgende ontmoeting een volgende stap worden gezet. Natuurlijk is dit alleen een optie als alle betrokkenen ermee instemmen. Laat je dus niet overhalen door je partner als hij of zij dit graag wil maar jij het absoluut niet ziet zitten. Dan is het geen boost voor je relatie, maar de inleiding voor een break-up.