50 plus vrouwen lang haar

Kapsels van 50-plus beroemdheden

Lang haar is een teken van jeugd en gezondheid. Veel vrouwen knippen hun haar steeds korter als ze ouder worden.

Misschien omdat het minder tijd kost om te wassen en te drogen of omdat het met de leeftijd dunner wordt. Vroeger werd het als onbehoorlijk of not done beschouwd om als vrouw boven een bepaalde leeftijd nog lang haar te hebben. Gelukkig is dat niet langer meer zo. Hieronder een beroemdheden rond de 50 met lang haar. Niet iedereen heeft natuurlijk het budget dat deze dames hebben om te besteden aan haarverzorging, maar ze zien er wel goed uit toch? Misschien hebben ze wel haar extensies…


lang6

Demi Moore (1962)

Demi heeft haar hele carrière al lang haar gehad. Vroeger was haar haar meer golvend, de laatste jaren heel lang en steil.

lang3

Julianne Moore (1960)

Julianne Moore is een Amerikaanse actrice en speelde mee in veel bekende films als Jurassic Park en The Big Lebowski. Opvallendste kenmerk is toch wel haar lange kastanjebruine haar.

lang2

Elle McPherson (1964)

Elle is een Australisch fotomodel en actrice. Ze had de bijnaam ’the body’. Ze had altijd vrij lang haar, maar nu lijkt haar haar langer dan ooit.

lang5

Sarah Jessica Parker (1965)

Bekend van de tv-serie Sex and the City en verschillende speelfilms. Variërend van kleur en steil of krullend, maar wel altijd lang haar.

beroemdheid 50 plus lang haar

Michelle Pfeiffer (1955)

Michelle Pfeiffer had op jongere leeftijd ook wel eens kort of schouderlang haar, maar nu ze ouder is draagt het het lang.


foto’s: 1. Helga Esteb, 2. S. Buckley, 3. Helga Esteb, 4. Featureflash, 5. Helga Esteb