verrassen op afstand

Iemand verrassen op gepaste afstand: dat doe je zo!

Nu we in lockdown zitten vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, is het natuurlijk lastig om bij anderen op bezoek te gaan. Misschien durf je zelfs helemaal de deur niet uit, dat is ook helemaal te begrijpen. Wellicht is er iemand in jouw omgeving binnenkort wel jarig of heeft deze persoon iets anders te vieren. Ondanks dat je natuurlijk niet fysiek op bezoek kunt komen, is het wel leuk om deze persoon toch nog te verrassen. Maar hoe kun je iemand verrassen op gepaste afstand? Wij vertellen het je in dit artikel.

Cadeau versturen

Om iemand te verrassen, kan het een leuk idee zijn om een cadeau te versturen naar het adres van de persoon in kwestie. Een heel leuk idee hiervoor is bijvoorbeeld ballonnen versturen. Dit kan voor veel verschillende gelegenheden. Of je nu iemand beterschap wilt wensen, iemand jarig is of deze persoon een aantal jaar getrouwd is, het versturen van ballonnen is altijd leuk om te doen. Dit is zeer attent en je laat hiermee merken dat je aan deze persoon denkt. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten ballonnen online te bestellen, dus je hebt genoeg keuze. En een groot voordeel is dat je vaak al kunt aangeven bij het bestellen dat je deze ballonnen op een specifieke dag bij de persoon in kwestie wilt laten bezorgen.

Niet alleen ballonnen kun je natuurlijk online kopen en naar het huis van de persoon in kwestie versturen, er zijn nog veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld maar eens aan bloemen, chocolade of een lekker flesje drank. Door online iets te bestellen dat gewoon aan de deur bezorgd kan worden bij de persoon die je wilt verrassen, hoef je jezelf niet druk te maken om de maatregelen rondom het coronavirus.


Schrijf een persoonlijke kaart

Een leuk idee om via de post te versturen is een persoonlijke kaart. Schrijf hier iets moois op dat je de persoon in kwestie graag wilt laten weten. Door een persoonlijk kaartje te sturen, voelt het voor deze persoon toch nog een beetje alsof je er echt bij bent. Het is maar een kleine moeite, maar je kunt de dag van de persoon in kwestie hiermee zeker opfleuren!

Videoboodschap

Door de maatregelen rondom het coronavirus gebeurt er tegenwoordig natuurlijk ontzettend veel online. Je kunt hier dan ook zeker gebruik van maken als je iemand wilt verrassen op een gepaste avond. Een leuk idee om iemand te verrassen in deze coronatijden, is door een videoboodschap te sturen. Deze videoboodschap kun je helemaal zelf vullen met iets dat je graag kwijt wilt. Daarna is het alleen een kwestie van opsturen naar de persoon die je wilt verrassen. Dit kun je op verschillende manieren doen, denk bijvoorbeeld aan via de mail of via WhatsApp. Het sturen van een videoboodschap is een ontzettend leuke manier om iemand te verrassen en dit zal in deze tijden dan ook zeker gewaardeerd worden.

Hoewel je normaal gesproken natuurlijk langs was gegaan om iemand te verrassen, kan dat door de maatregelen rondom het coronavirus helaas niet. Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen zijn er echter wel nog een aantal andere manieren om iemand in het zonnetje te zetten in deze tijden. Maak hier dus zeker gebruik van, want op deze manier kun je iemand toch nog op een leuke en originele manier verrasse