10 x korte vlotte kapsels voor 50 plus

Laatst bijgewerkt:

Met de zomer in aantocht is een wat korter kapsel lekker fris en makkelijk.

Bekijk de nieuwste kapsels voor 2024

Ben je aan een nieuw kapsel toe, heb je genoeg van je lange haar, maar weet je niet hoe je het zal laten knippen? Misschien geven de voorbeelden hieronder je inspiratie.

1. Opgeknipte bob

Helaas geen afbeelding van de voorkant van dit ontzettend leuke kapsel. Mooie kleur natuurblond met wat highlights. Het is een bob kapsel dat van voren en aan de zijkanten wat is opgeknipt.


bron foto

2. ’s Zomers kapsel

Kort kapsel dat bij de oren wat langer is. De blonde coupe soleil maakt het extra zomers.

bron foto


3. Klassieke blonde bob met kleuraccent

Een kapsel op vrijwel gelijke lengte met een grappig paars kleuraccent in een paar lokken. Dat onverwachte kleuraccent maakt het kapsel net wat pittiger

bron foto

4. Kort en vlot

Een kort kapsel dat door de lange, gekleurde lok een hele hippe uitstraling geeft.

bron foto

5. Een opgeknipte grijze bob

Dit kapsel is aan de achterkant kort opgeknipt. Aan de voorkant is het wat langer. Dit kapsel is makkelijk in model te brengen, maar moet wel regelmatig bijgeknipt worden.

bron foto

6. Modern zilvergrijs kapsel

Dit is echt een kapsel

bron foto

7. Grijs met een beetje paars

Een beetje paars in je haar is helemaal de trend van 2017/2018. Zoals bij het kapsel hierboven dat vrij gewoontjes zou zijn zonder deze kleuraccenten.

bron foto

8. Eenvoudige bob

Dit is het nieuwe kapsel van Sharon Stone (1958). Eenvoudig, weinig onderhoud en heel geschikt voor dames met steil en fijn haar.

bron foto

9.  Korte bob met pony

Zowel pony en het bob kapsel zijn allebei helemaal in dit jaar. De pony is in speelse lokjes geknipt. Een heel makkelijk kapsel in het onderhoud.

bron foto

10. Kort met een speels accent

Nog een voorbeeld dat grijs haar alles behalve saai hoeft te zijn. Een opgeknipt kort kapsel met een lange lok in de nek waardoor het er bijzonder uitziet.

bron foto