Bijna lente! Leuke tuinaccessoires

Hoogste tijd om de tuin op te fleuren met mooie, handige en lekkere accessoires

 


Gieters die gezien mogen worden

Heb je ook zo’n lelijke groene gieter? Er zijn ook gieters die er mooi uitzien en gezien mogen worden.

gieter

1. Gieter in de vorm van een zwaan van Qualy, is er ook in andere kleuren 2. Gieter van Goods Spring met brede en smalle tuit 3. Born in Sweden gieter met tuit en sproeier 4. Magis Pipe gieter.

 

Koken in de tuin

Koken in de tuin beperkt zich niet langer meer tot een ‘gewone’ barbecue. Wat denk je van een een rookoven of een ouderwetse pruttelpot in de tuin?


koken

1. Sens-line pruttelpot 2. Barbecook Rookoven 3. Lotusgrill tafelbarbecue 4. Outtrade pizzaoven

 

Vogel villa’s

Dit zijn geen vogelhuisjes meer maar luxe villa’s voor de vogeltjes.

vogelh

1. Umbra vogelcafé 2. Vogelhuis Sylvester 3. Voedseltoren van Wildlife Garden 4. Schattig huisje voor de vogels van Wildlife Garden

 

Dieren op bezoek

Met deze huisjes kun je alle dieren gastvrij ontvangen. Het eerste huisje is een insectenhotel, een mussen, een eekhoornhuisje en een egelmand.

diertuin

1. Insectenhotel van Esschert 2. Mussenvilla in drie delen van Esschert 3. Eekhoornhuisje van Esschert 4. Egelmand van Esschert

 

Lichtjes

Lampjes in je tuin geven sfeer. De eerste lamp laadt zich overdag op en geeft ’s avonds een zacht licht met als resultaat zonlicht in een potje.

lamp

1. Zonlicht in een potje van Suck UK 2. Bloempot met verlichting van Bloom!  3. Philippi windlicht 4. Elho Soft Led lamp

Fleur die kliko op

Het blijven lelijke dingen, die kliko’s. Als je geen mogelijkheid hebt om je kliko uit het zicht te zetten, dan kun je hem camoufleren met een grote sticker.

kliko

1. Kliko stickers