outfit lente boven de 50

Drie x kleding voor het voorjaar

Het voorjaar is de goede tijd om weer eens in je klerenkast te duiken.

Oude winterkleren eruit en eens kijken wat je voor nieuws kunt gebruiken voor als het lekker weer wordt. Met een paar nieuwe schoenen, shirt en/of vest krijgt je garderobe weer een opleving en kun je veel nieuwe combinaties maken. Hier een paar leuke voorjaars outfits met de kleuren en trends van deze lente.

Pasteltinten zie je veel dit voorjaar. Combineer bijvoorbeeld een aquablauw shirt met een broek met print. Schoenen in een zelfde kleur zijn leuk, maar je kunt ook voor een meer neutrale kleur kiezen.

kleding voor het voorjaar 50 plus


1. Aqua shirt van Green Cotton 2. 7/8 broek met print van Green Cotton 3. Blauw parelmoer ketting van Peter Hahn, 4 Aqua peep-toe schoen van Peter Hahn 5. Beige leren tas van Brax.

 

Streep shirts zijn een trend. Combineer zo’n shirt wat netter met een rok en wat vlotter met een witte broek bijvoorbeeld.


zww

1. Zwart witte rok van Atelier Gardeur   2. Zwart-wit gestreept shirt van Petit Bateau 3. Zwarte pump met open hak van Caprice 4. Leren zwarte bucket tas van Kiomi 5. Brede zwarte armband van Sweet Deluxe.

 

Een outfit voor iedere gelegenheid met een vrolijke blouse, een neutrale katoenen broek en een wit vest. Allemaal kledingstukken waarmee je makkelijk kunt combineren.

vr

1. Wit vest van Vila 2. Leren schoen met slangenprint van Kiomi 3. Taupe katoenen broek van Tom Tailor 4. Meerkleurige tuniek van Emily van den Bergh 5. Tas van S. Oliver