lentemode

Stijlvolle en trendy lentekleding


Elk jaar als de dagen weer langer worden, als we niet meer de deur uit hoeven te gaan in een dikke winterjas met muts en sjaal, werpen we een blik op onze garderobe. We stellen ons de eerste middagen op een zonovergoten terras voor, de eerste wandeling langs het strand of een verfrissende boswandeling. We hebben modebladen bestudeerd en uitgekozen welke nieuwe trends het beste bij ons passen. In onze garderobe zien we terug welke kledingstukken we willen combineren, maar we zien ook welke items ontbreken. We beslissen welke blouse, broek of jasje we zeker willen aanschaffen voordat de lente overgaat in de zomer. En slim als we zijn, zoeken we ook naar een perfecte combinatie tussen kwaliteit en prijs.

fleece vest

Welke trends zien we in kleding deze lente?

Elk jaar en elk seizoen verandert het modebeeld onder invloed van nieuwe trends of omdat oude trends een revival meemaken. Laten we eens kijken welke trends deze lenteperiode te zien zijn. Daarbij zullen we ons concentreren op die trends waarvan je vast al combineerbare kleding in je garderobe hebt hangen. Dan is het een kwestie van aanvullen met voordelige mode-items om een geheel bijdetijdse en unieke look te creëren.


Sportief is in

Gezonder willen leven en dat ook waarmaken, is inmiddels geen trend meer, maar een levensvisie geworden. Een levensvisie waaraan ook met kledingstukken uitdrukking wordt gegeven. Comfortabele sportkleding, die niet alleen sportprestaties mogelijk maken maar ook onze lichamen flatteren, is beslist een must. Deze lente gaan we sportieve kledingstukken combineren met chique en casual chique. Een sportief fleecevest kan bijvoorbeeld erg goed samengaan met een poloshirt en een elegante pantalon. En een sportieve legging is goed te combineren met een nette blouse en fraaie riem.

Lange blouses als alternatief voor een jurk

Trek je ook wel eens een overhemd van je echtgenoot of vriend aan? Merk je dan hoe positief hij daarop reageert? Deze lente is de lange blouse een echte trend. Bepaal zelf hoe je het wilt dragen. Kies je voor een combinatie met een rok, of draag je er liever een broek onder? Je kunt een lange blouse combineren met een rok of broek die je al hebt, of juist op zoek gaan naar een passende set.

Grafische patronen en logo’s

Een mooi effen T-shirt of blouse is tijdloos en zal altijd in de mode blijven. Maar deze lente gaan we ons concentreren op mooie grafische patronen of op kledingstukken met logo’s of teksten. Daarbij kan je ervoor kiezen om die patronen en logo’s de hoofdrol te laten vervullen, of ze juist ondersteunend maken aan de rest van je outfit.


Veel voordeel en een uniforme prijs

Als je op zoek bent naar een online modeshop die kwaliteit kan leveren tegen zeer scherpe prijzen, dan is het slim om het assortiment van Your Look for Less eens te bestuderen. Waar deze leverancier zich ook in onderscheidt is het feit dat welke maat je ook hebt, je altijd dezelfde prijs betaalt als andere maten. Heb je jouw keuzes al kunnen maken?