tas mannen

Mannen met tassen

Voor vrouwen is het heel normaal om altijd een tas bij zich te hebben. Een grote tas bij voorkeur, waar allerlei spulletjes in passen voor het geval dat. Mobiel, portemonnee met pasjes, agenda, make-up, flesje water, zonnebril en misschien nog wel meer.

Alles in de broekzakken

Mannen hebben broekzakken. Daar past wel wat geld of een pasjes in. Maar als er ook een sleutelbos, een mobiel, een portefeuille enz. in moet, dan is dat wat zwaar voor de zakken en ze zullen dan ook zeker gaan scheuren. En dan heb ik het nog niet over mannen die graag een laptop of fototoestel meenemen. Waarom zou je als man dan geen mooie en bij voorkeur leren tas nemen?

Grote tassen voor mannen

Grote mannen tassen zijn een trend. Terwijl de tassen voor vrouwen voornamelijk kleiner lijken te worden, worden die voor mannen groter. Eigenlijk vanaf 2017 al. Er zijn verschillende modellen.

De business bag

Ga je vaak op stap met je laptop, dossiers en andere zakelijke spullen? In een business bag past het allemaal, inclusief opladers, snoeren enz.

De dokterstas

Heel modern is de dokterstas, ook als je geen dokter bent. Een mooie ruime tas met een herkenbare opening/sluiting aan de bovenkant. De dokterstas biedt voldoende ruimte aan een laptop, dossiers en andere zakelijke spullen.

 

De fototas

Wil je altijd je fotocamera bij je hebben of ga je juist vaak op pad met het doel om mooie foto’s te maken? Dan is een stevige fototas, waarin je camera goed beschermd opgeborgen zit, ideaal. Een fototas heeft speciale vakken voor lenzen en vaak ook vakjes voor geheugenkaarten, enz.

 

De weekendtas

De weekendtas is ideaal voor mannen die vaak een nacht of weekend ergens anders logeren. Genoeg ruimte voor wat kleding, toiletspullen en zelfs een extra paar schoenen en een laptop.

 

Kleine tas

Natuurlijk zijn er ook kleinere tassen met voldoende ruimte voor een mobiel, een boek, een tablet en portemonnee bijvoorbeeld. Deze kleinere formaat tassen zijn ook handig om op de fiets mee te nemen. Sommige kunnen als rugzak gedragen worden.