e-bikes

Brinckers: E-bikes van Nederlandse bodem

Fietsen hoort bij ons Nederlanders.

Ondanks dat we regelmatig klagen over files of wegwerkzaamheden heeft Nederland een uitstekende infrastructuur.  En juist dankzij deze infrastructuur en ons wegennet is de fiets nog steeds een zeer populaire manier van vervoer.

De laatste jaren is er veel veranderd in de wereld van tweewielers. De E-bike heeft zijn intrede gedaan en is inmiddels verantwoordelijk voor meer dan de helft van de omzet binnen de fietsenbranche. Een E-bike is een fiets met elektrische ondersteuning. Hierdoor is het mogelijk om met weinig inspanning snelheden tot 25 km/u te bereiken. Hierdoor is fietsen met tegenwind geen probleem meer en is geen enkele heuvel meer te stijl. Bij thuiskomst sluit je de accu weer aan om deze op te laden.

Makkelijk met een lage instap

Een veel gehoord probleem van moeders met kinderen maar ook ouderen of mensen die slecht ter been zijn, is het opstappen. Dit kan erg lastig zijn. Vandaar dat er verschillende modellen E-bikes zijn met een extra lage instap. Deze zijn verkrijgbaar vanaf €1499. De prijs is afhankelijk van de eisen die je aan een fiets stelt. De verschillen zitten bijvoorbeeld in de soort remmen of het aantal versnellingen. Ook is het mogelijk om de accu op te graden waardoor je een nog langere afstand kan afleggen voordat je deze weer moet opladen.

Over Brinckers

De nieuwste speler op de markt is Brinckers. Het motto ‘De nieuwe standaard in E-bikes’ is veel belovend. Hoewel er een aantal zeer luxe modellen beschikbaar zijn heb je al een E-bike voor €899. De reden van deze scherpe prijzen is volgens Brinckers zelf te danken aan het productie en leveranciersproces.

Aan het aantal Brinckers fietsen in het straatbeeld te zien kan dit merk een succes worden. Wij Nederlanders houden van Nederlandse producten en merken. Met een eigen fabriek heeft Brinckers zeker een voordeel ten opzichte van concurrenten. Voor iedereen die sceptisch is bestaat de mogelijkheid om gratis een proefrit te maken. Hiervoor hoef je niet de deur uit want ze komen gewoon naar jouw gewenste locatie waar je vrijblijvend verschillende modellen kan testen.