filorga nutri-filler lips

Filorga Nutri-filler Lips voor vollere lippen

Een van de zichtbare tekenen bij het ouder worden is dat de lippen dunner worden.

Dat komt omdat de huid met het ouder worden dunner wordt. Reden daarvoor is dat de aanmaak van collageen, dat de huid stevig en elastisch houdt, afneemt en omdat het vermogen van de huid om vocht vast te houden minder wordt. En dat is jammer want volle, glanzende lippen maken je aantrekkelijk om te zien.


Gelukkig zijn er producten die daar iets aan kunnen doen. Zo komt Filorga met Nutri-filler Lips ® een nutri-plumping lip balm. Dat is een lippenbalsem die de lippen voedt en ze daardoor gladder en voller maakt.

Wat zit erin?

Voeding

Om de lippen te voeden bevat de balsem sojaolie. Deze olie is rijk aan vitamine E en beschermt de lippen tegen weersinvloeden en wordt snel opgenomen door de huid. Een ander ingrediënt is castorolie. Castorolie, ook wel wonderolie genoemd zorgt ervoor dat je lippen niet uitdrogen en maakt ze zacht.

Herstel

De lippenbalsem bevat ook karitéboter. Dit ingrediënt werkt ontstekingsremmend, kalmerend en herstellend.


Voller en gladder

De balsem bevat ook het PAL-GHK peptide of pro-collageenpeptide. Deze stof zorgt voor de aanmaak van collageenopvullende werking, maakt de lippen glad en zorgt bij regelmatig gebruik na een maand voor minder fijne lijntjes langs de randen.

Révitaliseren

Tenslotte bevat de balsem nog een bijzonder Filorga ingrediënt: NCTF (New Cellular Treatment Factor). Dit ingrediënt brengt een reactie teweeg met het pH-niveau van de huid. De kleur van de lippen herstelt en zien er stralend uit.

Test

Filorga Nutri-filler Lips zit in een handige stift. Als je aan de onderkant draait, komt er boven op de stift wat balsem vrij dat je op je lippen kan aanbrengen. De balsem voelt aangenaam aan, niet te vet of plakkend. De geur is aangenaam, maar wel een beetje de sterke kant. Niet te veel aanbrengen dus en ook niet vlak voor je iets gaat eten of drinken. Na een aantal dagen zien je lippen er al gladder en gezonder uit. Geen barstje of los velletje meer te vinden.

Meer informatie over het merk Filorga lees je hier.

De flexibele pen met Nutri-plumping lip balm is verkrijgbaar vanaf half oktober en de adviesprijs is € 24,90.