Filorga tegen vermoeide ogen

Filorga komt met een intensief programma tegen wallen en
vermoeide ogen.

Als je goed uitgerust bent dan zijn je ogen meestal helder en ziet de huid rond je ogen er goed uit. Vermoeidheid toont zich snel rond je ogen. De huid wordt doorzichtiger waardoor donkere kringen ontstaan en vocht laat de wallen opzwellen.

Filorga

fil2Met Filorga maakten we al eerder kennis. Ze maken hoogwaardige producten die veroudering tegengaan. De producten zijn allemaal klinisch getest en vrij van parabenen.

Drie producten

De behandeling tegen vermoeide ogen bestaat uit drie producten.

Optim-eyes Lotion

Dit is een Oogmake-upremover & serum inéén die volgens de verpakking een drievoudige werking heeft. Het werkt vochtinbrengend, revitaliseren en wimperverstevigend. En, zoals je op de foto rechts kunt zien, is het leuke dat de vloeistof uit drie lagen bestaat. Je moet dus even goed schudden voor je het gebruikt. Je doet het op een watje en maakt je ogen ermee schoon. De make-up gaat er heel makkelijk af en de lotion voelt heerlijk zacht aan op je huid.

De prijs voor de lotion is 24,90.

Optim-eyes

Dit is het kleine witte flesje op de foto. Het heeft een handige draaidop. Als je draait komt vanzelf het pompje tevoorschijn. Met een druk op het pompje komt een klein beetje crème tevoorschijn. Deze crème heeft ook een drievoudige werking. Het bevat bestanddelen die donkere kringen tegengaan. De werkzame stoffen bevorderen de afval van de hemoglobineafbraak. En die afval zorgt voor de kleur van de donkere kringen. Verder gaat de crème zwelling tegen doordat het de lymfestroming en doorbloeding stimuleert. Tot slot bevat de crème ook bestanddelen waaronder hyaluronzuur die lijntjes en rimpeltjes gladstrijken.

De crème voelt licht en zacht aan, ruikt lekker en trekt meteen in de huid. De crème is niet te vet en je voelt het niet zitten. Aangeraden wordt om de crème in de koelkast bewaren voor een nog betere werking en ’s ochtends en ’s avonds met een kloppende beweging in te brengen.

De prijs voor de oogcontour crème is 39,90.

filorga eye patchOptim-eye patchs

Direct ontspannende eyepatches. Eerste hulp bij wallen zeg maar. Handig als je iets bijzonders hebt en je wilt er op je best uitzien. Van deze patches ben ik het meest onder de indruk. Je brengt deze zwarte halve maantjes een kwartier aan onder je ogen. Het zijn gel-achtige vochtige patches die vanzelf onder je oog blijven zitten. Je moet ze wel voorzichtig behandelen want ze zijn vrij teer. Maar de werking is prima. Ze zorgen dat je oogleden minder gezwollen zijn en je huid glad en stevig aanvoelt en dat de donkere kleur afneemt. Je kunt de patches maar één keer gebruiken. Na gebruik gooi je ze weg.

Een verpakking met 8 patches kost 39,90.

Ook hierbij geldt dat ze nog beter werken als je ze even in de koelkast legt.