Warmtezak oplossing voor stijve nek en schouders

Ik zit vaak lang achter mijn laptop. Te lang.

Het gevolg is dan een pijnlijke nek en schouders. En ik ben vast niet de enige. Te ingespannen bezig zijn achter je computer, tablet of mobiel, of het nu voor je plezier is of voor je werk, leidt uiteindelijk tot klachten.

Warmte helpt

Dat warmte helpt bij stijve spieren is bekend. Door de warmte neemt de bloedtoevoer toe en al snel word je spierpijn minder en worden je spieren weer snel soepeler.  Daarvoor had ik wel zo’n blauwe gelzakje dat ik op mijn schouder legde, maar zo’n zak koelt snel af en bovendien gleed hij telkens van mijn schouder af.

Warmtezak Heat in a Click

wartezak nek schoudersToen ik de warmtezak Heat in a Click mocht uitproberen was ik al meteen enthousiast. Het is een blauwe zak die over je hele nek en schouders valt en daardoor goed blijft zitten. Maar het meest bijzondere is wel de manier waarop de zak zichzelf opwarmt. Ja echt. Er zit een metalen muntje in waar je op klikt en de blauwe gel wordt vanzelf warm en verandert in een soort vast schuim. De warmtezak heeft dan meteen de goede temperatuur en blijft lang warm. Het klikt wonderlijk, maar het werkt echt perfect.

Opnieuw gebruiken

Je kunt de warmtezak natuurlijk steeds weer opnieuw gebruiken. Daarvoor moet je de zak wel even een paar minuten in een pan met kokend water leggen. De gel wordt dan weer vloeibaar. Als de zak weer is afgekoeld, kan je hem opnieuw gebruiken. Je kunt de warmtezak en alle andere Heat in a Click producten ook als coldpack gebruiken. Je legt de zak dan een uur in de koelkast.

warmAndere vormen

Behalve de warmtezak voor nek en schouders zijn er ook andere vormen gelzakken. Geschikt voor knieën, voeten, rug en zelfs een gelmasker voor de ogen.  Goed tegen vermoeide ogen en wallen.

Kijk voor meer informatie op de site van relaxxed.nl.