iPhone voor Dummies

Een mobiele telefoon hebben we allemaal. Maar haal je er ook alles uit wat er in zit?

Misschien gebruik je de meest voor de hand liggende functies als bellen, whatsappen en een foto maken. Maar een iPhone kan zoveel meer. En dan is een boek als iPhone voor Dummies handig. Het boek geeft je de laatste tips en trucs.


Wat komt er aan bod?

Hoofdstuk 1 – kennismaken met je iPhone, over de basisfuncties en wat de knoppen betekenen.
Hoofdstuk 2 – iPhone als persoonlijke assistent, over berichten verzenden en ontvangen, teksten en notities.
Hoofdstuk 3 – de multimedia iPhone over audio, foto’s en video’s en hoe je ze deelt.
Hoofdstuk 4 – de internet iPhone – over e-mail, internet, kaarten, kompas en het weer.
Hoofdstuk 5 – de onontdekte iPhone – over de juiste instellingen en het installeren, organiseren en verwijderen van apps.
Hoofdstuk 6 – Het deel van de tientallen – over gratis apps uit de iTunes Store.

iphHandig?

Ben je niet iemand die het allemaal graag zelf uitzoekt? Dan is dit wel een handig boek. Om wegwijs te raken als je een nieuwe iPhone hebt, of als naslagwerk. Met foto’s van het scherm krijg je stap-voor stap uitleg van hoe bepaalde functies werken. Hoe stel je je wifi verbinding in, enz. Het boek brengt je ook op de hoogte van mogelijkheden die je op den duur veel ellende kunnen besparen, zoals het synchroniseren van je mobiel met je computer zodat je overal gebruik kan maken van je contacten en je agenda. Hoe werkt iCloud of Facetime, ook goed om te weten. En wat doe je als je mobiel niet meer werkt zoals je zou willen? Het boek is geschreven door Edward C. Baig en Bob LeVitus, die volgens het boek bekend staan als echte Mac-goeroes en meerdere boeken hebben geschreven voor iPhone, iPad, OS X en Mac.

[bol_product_links block_id=”bol_5723575b34f70_selected-products” products=”9200000036200080″ name=”iph” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]