sieraad cadeau

Een sieraad als kerstcadeau?

Een sieraad is een mooi cadeau waar iemand jaren plezier van kan hebben. Tenminste als het een sieraad is dat helemaal naar je zin is en dat past bij jouw stijl. Wil je iemand een sieraad cadeau geven? Let dan heel goed op of het sieraad past bij de stijl van iemands kleding. 

Wat is je stijl?

Welke stijl spreekt je het meeste aan en wat past het beste bij de stijl kleding die je draagt?

Klassiek

Bij een klassieke stijl passen over het algemeen geel, wit of rosé gouden sieraden het beste. Klassieke sieraden zijn meestal ingetogen en niet te groot. De sieraden kunnen versierd zijn met edelsteentjes. Draag nooit te veel sieraden tegelijk. Parels passen ook goed bij deze stijl. 


Minimalistisch/stoer

Minimalistische sieraden blinken uit door hun eenvoud. Ze geven een rustige uitstraling. Sieraden met deze stijl hebben vaak een moderne en stoere uitstraling. Ze kunnen gemaakt zijn van allerlei soorten metalen zoals zilver, staal en titanium. Bij deze stijl draag je het beste niet teveel sieraden tegelijk. 

Boho/hippie

Boho of hippie sieraden zijn vaak echte eyecatchers en kunnen van allerlei materialen zijn gemaakt. Ze zijn gemaakt van zilver, koper, messing maar ook van allerlei alternatieve materialen als leer, touw en kralen van natuursteen zoals turquoise en jade. Grote hangende oorbellen, armbanden met leer of bedels, kettingen met interessante hangers passen bij deze stijl. Kijk voor voorbeelden van deze stijl bijvoorbeeld eens naar de Buddha to Buddha sieraden bij Trendjuwelier.nl. Bij deze stijl worden vaak veel sieraden tegelijk gedragen. 

Bling bling

Hou je van glitter en glamour, van sieraden die een beetje opvallen? Wit goud of zilveren sieraden passen dan het beste bij je. Bling bling sieraden zijn eigenlijk de overtreffende trap van klassieke sieraden. Sieraden met grote of meerdere gekleurde stenen passen goed bij deze stijl. 


Sportief

Ben je een sportief type dat veel in beweging is gedurende de dag en wil je toch graag sieraden dragen? Dan zijn strakke, gladde en vooral lichte sieraden het meest geschikt. Sieraden die je niet hinderen bij het bewegen en waarbij je nergens aan kan blijven hangen. Denk aan gouden of zilveren knopjes of ringetjes voor de oren, een ketting, die niet te lang is, met een klein hangertje. Ook fitness horloges kunnen mooie accessoire zijn.