ipad voor dummies

iPad voor dummies

Heb je een iPad of wil je er één dan kan dit boek je helpen om alle mogelijkheden te benutten.

ipad2Een iPad is een veelzijdig apparaat met oneindig veel mogelijkheden. Zo kan je er mee surfen op het internet, e-mailen, foto’s maken, spelletjes spelen, allerlei apps op downloaden, muziek luisteren, TV of Netflix op kijken, en dat is nog niet eens alles. Zoals met alles, je moet je er wel even in verdiepen hoe alles werkt. Want eerlijk is eerlijk, het is niet heel simpel om boeken of muziek van je computer op je iPad te zetten. Het kan allemaal, maar je moet wel even weten hoe. Natuurlijk is alles te vinden op internet, maar dat kost veel zoeken en tijd en het is wel zo handig als je al die informatie bij elkaar in een boek hebt.


Wat wordt er in dit boek behandeld?

Het boek begint bij het begin als je je iPad uitpakt. Het laat de bedieningsknoppen zien en legt de pictogrammen van het beginscherm uit. Hoe stel je je iPad in, maak je verbinding met internet en hoe beveilig je hem. Hoe zet je dingen op je iPad en hoe haal je dingen van je iPad naar je computer of laptop. Welk programma gebruik je om muziek te luisteren enz. enz.

Over het boek

Dit is een prima boek om wegwijs te worden op je iPad. Het taalgebruik is goed te volgen hoewel soms wel duidelijk wordt dat het boek vertaald is uit het Engels. Af en toe worden afbeeldingen gebruikt om de uitleg nog eens te verduidelijken. Dit boek verwijst naar grote iPads van eerste, tweede, derde en vierde generatie en niet naar de iPad mini of iPad Air.

[bol_product_links block_id=”bol_55983130e9008_selected-products” products=”9200000036200251″ name=”ip” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]